Τρόποι πληρωμής & αποστολής

Τρόποι πληρωμής

  • Μέσω αντικαταβολής

Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται μέσω των οδηγών του e-shop και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. 

  •  Μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας

 Αν διαθέτετε πιστωτική/χρεωστική κάρτα Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας.​

Ασφάλεια συναλλαγών
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Αποστολή προϊόντων-ακυρώση παραγγελίας

        Τα προϊόντα διανέμονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα από αυτήν που δώθηκε η παραγγελία.

        Αυθημερόν παραδόσεις ή παραδόσεις κατόπιν ραντεβού γίνονται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.

        Σε περίπτωση ελλείψεως κάποιου προϊόντος η παραγγελία τροποποιείται ή ακυρώνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με τον πελάτη.

        Για ακύρωση παραγγελίας ο πελάτης υποχρεούται να ενημερώσει το κατάστημα τηλεφωνικά το αργότερο εως τις 9:00 π.μ της επόμενης εργάσιμης από την ημέρα που δόθηκε η παραγγελία.

 

Copyright © Tseligas 2023 - ΑΡ.. Γ.Ε.ΜΗ: 054814709000 | Developed by Hyper Center