Η Εταιρεία

Ποιοί είμαστε

Το κατάστημα λειτουργεί από το 1981. Ξεκίνησε σαν ατομική επιχείρηση από τον Αχιλλέα Σαριγκαλά μέχρι και το 2003, οπότε και μεταβιβάστηκε στις κόρες του Ελευθερία και Παρασκευή και λειτουργεί πλέον σαν ομόρυθμη εταιρία.

Είτε πρόκειται για γαλακτοκομικά προϊόντα, είτε για αλλαντικά, είτε για παραδοσιακά ζυμαρικά παξιμαδια και γλυκίσματα, ο Τσέλιγκας πάντοτε έχει να σας προσφέρει το καλύτερο δυνατό.

Από την παραγωγή, στην άμεση διάθεση και κατανάλωση, ο Τσέλιγκας έχει πάθος με την ποιότητα και μεράκι για την παροχή του καλύτερου δυνατού προϊόντος σε εσάς.

Η σειρά "Τσίλιγκο"

Η οικογένεια "Τσέλιγκας Delicatessen" δραστηριοποιείται στο χώρο του εμπορίου τροφίμων απο το 1981. Έχοντας ως έναυσμα την τάση της αγοράς προς νέες γεύσεις και τις πολυάριθμες δυνατότητες που προσφέρει η ελληνική γαστρονομία, δημιουργήσαμε το 2015 τη σειρά "Τσίλιγκο", με σκοπό την ανάδειξη των παραδοσιακών προϊόντων του τόπου μας μέσα από γευστικούς συνδυασμούς που ικανοποιούν όλα τα γούστα. Με σεβασμό στον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής και επιλέγοντας πάντα τις καλύτερης ποιότητας πρώτες ύλες, η σειρά "Τσίλιγκο" εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα προϊόντα που "φτιάχνουν" τη γεύση και χαροποιούν τον ουρανίσκο.

Copyright © Tseligas 2020 | Developed by Hyper Center